Un nou caz de sărăcie cutremură Colegiul „Mircea ce Bătrân“ din Constanța, după ce Laurian Pricomigdală, un elev inconștient a venit la școală fără să poarte mască chirurgicală.

Colegii l-au ginit imediat și au concluzionat că părinții lui Laurian nu și-au permis achiziția unei măști și sunt revoltați că au avut tupeul să-l trimită așa la liceu.

Mie una mi se mare jiknitor! L-am mai avut p-ăla kre venise cu autobuzul, p-ăla kre primise doar un Audi A8 la majorat și acum asta?! OMG! WTF?! jeeeez! #sarakie #vreausamor “, ne-a declarat una dintre eleve, care, deși se afla în fața reporterului, a preferat să transmită mesajul prin messenger.

După ce a fost băgat în biroul directorului, conducerea liceului a mai descoperit cu stupoare faptul că părinții lui Laurian nu doar că nu și-au permis achiziționarea unei măști de protecție, dar că nici măcar nu au dat năvală în supermarketuri pentru a cumpăra făină, ulei sau icre negre, cum se obișnuiește în caz de isterie în masă.

„Elevul reprezintă un caz trist de sărăcie, pe care, din păcate, nu am reușit să-l identificăm la timp, iar acum, ceilalți elevi, sunt nevoiți să treacă prin această umilință și risc de a se infecta, cu sărăcie, bineînțeles“, a transmis unul dintre reprezentanții unității de învățământ.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.937 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.