În sfârșit, negaționiștii COVID care au fost infectați, pentru că n-au dat doi bani pe regulile de protecție deoarece știu ei mai bine care e mersul și cum funcționează Oculta Mondială, vor fi duși în secții speciale de Terapie Intensivă, pentru a lăsa libere locurile din spitale pentru oamenii de bună-credință, care se zbat regizat între viață și moarte.

Astfel, în spatele Arhiepiscopiei Tomisului au fost amenajate câteva corturi speciale unde negaționiștii cu frică de Dumnezeu pot alege să fie „internați“ dacă starea lor de sănătate se agravează. La căpătâiul lor va sta un preot care va spune cele mai alese rugăciuni pentru îndepărtarea bolii. De asemenea, pacienții vor fi hrăniți cu terci sfințit, vor bea ceai de tătăneasă, iar celor care sunt febrili, o măicuță le va șterge frunțile cu o cârpă umedă, exact ca în Evul Mediu, așa cum, de altfel, este cel mai eficient.

Bineînțeles, preotul nu va purta mască, iar lângă patul pacientului va fi amplasată o cutie a milei și un suport pentru lumânări. De asemenea, spre deosebire de secțiile ATI din spitale, la secția de la Arhiepiscopie toate rudele și prietenii se pot îngrămădi la vizită, iar purtarea măștii nu este obligatorie.

Nu se știe sigur dacă pacienții vor primi și vizita lui ÎPS Teodosie, însă Arhiepiscopia ia în considerare organizarea unei tombole în urma căreia câștigătorii vor putea să pupe mâna ierarhului și, în cazul decesului, vor fi trecuți pe un pomelnic la următoarea liturghie.

(Visited 1.866 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.