Politică

Liberalii din Ovidiu au transmis mesajul de campanie al președintelui Klaus Iohannis

Liberalii din Ovidiu au mers prin oraș pentru a sta de vorbă cu cetățenii și pentru a promova mesajul candidatului la prezidențiale, Klaus Iohannis.

Scris de 
 pe data 
6 noiembrie, 2019

Deputatul Robert Boroianu împreună cu primarul George Scupra și membrii din cadrul organizației PNL Ovidiu au interacționat cu cetățenii, răspândind mesajul de campanie al candidatului Klaus Iohannis: o Românie normală.

Liberarii le-au spus locuitorilor din Ovidiu că alegerea președintelui Klaus Iohannis, pentru al doilea mandat, este soluția pentru a face posibilă o guvernare responsabilă, care să repare toate stricăciunile făcute de PSD și să repună România pe direcția corectă de dezvoltare, care să aducă beneficii pentru toți românii.

Klaus Iohannis este omul care s-a luptat și a învins cea mai puternică și toxică majoritate parlamentară PSD de după Revoluție și a blocat capturarea României de către PSD. A făcut tot ceea ce putea face un președinte pentru a opri acțiunile nocive ale majorității PSD, a folosit toate instrumentele legale și constituționale avute la dispoziție pentru respingerea proiectelor PSD periculoase pentru România“, a declarat deputatul Robert Boroianu.

Iohannis are experiența necesară și știe ce are de făcut pentru a fi un președinte care să reprezinte eficient interesele românilor. Este omul care, alături de guvernarea PNL, poate garanta dezvoltarea și intrarea în normalitate a satelor, comunelor sau orașelor mai mici, precum Ovidiu“, a afirmat și primarul George Scupra.

 

Actualitate