Am stat de vorbă cu turiști și feedback-ul pe care l-am primit a fost unul pozitiv, în sensul că au găsit plajele curate. Îi încurajez pe toți cei care vor să facă un concediu la mare ca prima opțiune să fie litoralul românesc, pentru că, litoralul românesc, la ora actuală, este un litoral care poate să concureze cu orice litoral european”, a declarat Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, ministrul a afirmat că, după vizualizarea plajelor, a dispus trimiterea unor adrese pentru a-i înștiința pe agenții economici cu privire la obligativitatea de a respecta prevederile legale în ceea ce privește destinarea a 30% din spațiul plajelor pe care le au în chirie pentru cei care vor să-și întindă prosopul pe nisip, dar și în ceea ce privește dotarea plajelor cu pubele de gunoi.

Totodată, ministrul a precizat că, dacă agenții economic nu respectă prevederile legale, în special în ceea ce privește dotarea plajelor astfel încât să existe și porțiuni libere, fără șezlonguri, aceștia riscă rezilierea contractului de închiriere.

 

(Visited 245 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.