Lovitură cruntă de imagine primită de bombardierul din Constanța, săltat de mascați miercuri dimineață după ce și-a flexat brandul pe Facebook, a amenințat un polițist și i-a invitat pe mascați la el acasă pentru o rundă de scandal.

La o percheziție mai amănunțită, oamenii legii au descoperit că acesta nu are un BMW negru, ca orice bombardier care se respectă, ci un junghi de Matiz. De asemenea, și la capitolul droguri și substanțe interzise, interlopul și-a făcut breasla de râs. În Matiz-ul acestuia, polițiștii au găsit 10 comprimate de Biseptol ascunse sub bancheta din spate.

Surse din cadrul anchetei spun că individul, care locuiește cu maică-sa, nu avea bani pentru stupefiante adevărate, așa că mai băga pastile de tuse. „Numai gura-i de el“, a spus unul dintre polițiști. „Lua pastilele pe rețeta lui bunică-su. Uneori, când avea bani, mai băga și câte un sirop de Panadol, în rest consuma doar Biseptol”, mărturisește un apropiat al bărbatului.

Polițiștii care l-au săltat pe bombardierul din Constanța vor primi spor de rușine, că se duc la toți distrușii. După surpriza de ieri a mascaților, mai mulți interlopi din Constanța și-au șters conturile de Facebook, iar alții au încărcat doar filmulețe cu rețete culinare.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

(Visited 11.368 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.