Maratonul a început de astăzi, 4 mai, ora 8.00 și, potrivit instituției Prefectului, zilnic, se vor putea vaccina 100 de persoane fără programare.

„Persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate.

Vaccinul folosit este cel dezvoltat de Pfizer și BioNTech (Comirnaty), iar pentru maratonul din perioada 04 – 11 mai este disponibil un flux de vaccinare, care va funcționa non-stop. Asta înseamnă că, zilnic, aproape 100 de persoane se pot vaccina fără programare.“, a transmis Prefectura Constanța.

De asemenea, cele două fluxuri destinate turiștilor, care funcționează în centrul de imunizare din Pavilionul Expozițional, vor rămâne operaționale, dar pentru constănțeni, care pot merge pentru prima doză de vaccinare fără programare, doar în baza cărții de identitate.

După ce vor primi prima doză, vor fi, automat, programați pentru rapel. Programul celor două fluxuri este în concordanță cu programul centrului (08:00 – 20:00, în fiecare zi).

(Visited 1.594 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.