Unitatea alimentară fusese închisă din cauza mai multor nereguli privind condițiile mizerabile în care bucătarii găteau, condițiile neigienice în care peștii erau ținuți la dezghețat, precum și faptul că cele mai multe legume și fructe ajungeau să se altereze înainte de-a fi folosite, fiind păstrate la soare.

Potrivit șefului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, unitatea nu a primit acordul să redeschidă, însă acest lucru nu i-a oprit pe patroni, unul dintre ei având o reacție neobișnuită la vederea echipelor de control.

„S-a urcat pe chioşc, ameninţând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul care era lipsit de verificare metrologică”, a povestit şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu.

Conflictul a fost aplanat la intervenția unui echipaj de Poliție, șeful CJPC afirmând că unitatea va fi sancţionată din nou, valoarea sancţiunii urmând să fie stabilită în perioada următoare.

Totodată, Constantinescu a precizat că va solicita Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor pentru închiderea definitivă a unităţii respective.

 

(Visited 349 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.