Profesorul de la ASE, considerat ideologul programului de guvernare al PSD, a explicat că banii ar urma să fie încasați de elevii cu prezență integrală la școală în luna următoare contorizării prezențelor:

Plata se va face la începutul lunii următoare. În anul şcolar 2019-2020, voucherele vor fi acordate elevilor din ciclul primar, iar începând cu anul şcolar 2020-2021 şi a celor din învăţământul gimnazial”, arată postarea de pe Facebook a lui Cristian Socol, citată de Ziarul Financiar.

Anunțul lui Socol vine în contextul în care profesorul universitar a postat pe reţeaua de socializare mai multe măsuri prioritare pentru guvernarea PSD-ALDE în semestrul al doilea al acestui an.

Alte priorități sunt creşterea punctului de pensie cu 15%, creşterea pensiei minime garantate cu 10%, creşterea salariului minim brut la 50% din câştigul salarial mediu brut, dar şi impozit zero pentru veniturile mai mici de 2.000 de lei obţinute de familiile cu copii și impozit zero pentru veniturile medicilor de familie.

 

(Visited 123 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.