Femeia din Brăila spune că fiul ei avea o problemă oftalmologică și a mers în ambulatoriul spitalului de urgență la doctorița pediatru pentru o trimitere la specialist.

Ea susține că în momentul în care a ajuns la spital, doctorița respectivă era de gardă și i-a consultat copilul:

Am avut şocul vieţii mele. De la intrare te ia un miros de urină, doamna doctor mirosea a urină, dresuri fine rupte, parcă hărtănite de câini, papucii care trebuiau sa fie albi erau rupţi (…), fusta descusută, iar halatul plin de mizerie. (…) Acest medic şi-a permis să pună mâna pe fiul meu, care a vomat ulterior la toaleta din spital“, a scris femeia pe Facebook.

Mama a părăsit unitatea sanitară, iar a doua zi a mers la Spitalul de copii din Galați, unde fiul său a primit tratament de specialitate.

După ce a postat nemulțumirile pe rețeaua de socializare, femeia a făcut și o reclamație la Ministerul Sănătății.

În Brăila, părerile despre medicul pediatru sunt împărțite. De această situație au aflat atât conducerea spitalului, cât și Consiliul Județean, care au anunțat că medicul va fi evaluat de o comisie.

Conform Regulamentului de ordine interioară şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare, medicul şef va proceda în consecinţă, va evalua situaţia şi vom vedea ce măsuri se impun, după ce medicul şef de secţie va face o notificare scrisă. Medicul pediatru respectiv este pensionar, dar lucrează cu acte în regulă în ambulatoriul de specialitate“, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Alina Neacşu.

 

(Visited 12.166 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.