„Să mă ierți, pui mic…

Aseară l-am convins cu greu pe Tudor (care dorea să „ne mai prostim un pic prin casă”) să meargă la culcare ca de obicei în cursul săptămânii (adică aproape imediat după ce ne-am întors la 21.30 de la antrenamentul de hochei, obosiți – mai ales el!), prezentându-i imaginea de familie a zilei următoare, declarată liberă pentru toți (n.r. – vineri, 30 noiembrie): ne trezim împreună, luăm micul-dejun împreună, mergem prin oraș împreună, poate mâncăm ceva de prânz în oraș împreună, mergem apoi la antrenamentul de tenis împreună, rămânând ca restul timpului să îl petrecem tot împreună.

Azi dimineață la ora 4.30 și -13.5 C° am fost chemat pentru o urgență majoră la spital. Am intrat în operație două echipe (una de chirurgie vasculară, alta de chirurgie plastică) ce s-au schimbat succesiv între ele de vreo trei ori.

E ora 11.55.

Să mă ierți, Tudore! Pentru că ne-am trezit separat, am luat micul-dejun separat (mai ales tu și mami, că eu încă nu) și am trăit separat până acum, vă cer iertare, și ție, Tudore, pui mic și lui mami.
Și poate că, într-un târziu, la timp, te vei răzgândi să te faci „doctor chirurg ca tati”… Ca să îți poți respecta promisiunile față de fiul tău de peste timp!

Later edit: E 12 și 5. Vin acasă!”.

Mesajul emoționat, care a devenit viral, îi aparține medicului chirurg Dan Grigorescu, șeful Secției chirurgie plastică și reconstructivă din cadrul Spitalului Județean Brașov, care a postat acest text pe pagina sa de Facebook.

 

(Visited 3.711 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.