Umor

Un tip, Mihai Lupu, descoperă Constanța. Uite ce groapă a găsit pe o stradă din cartierul Thailanda!

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 august, 2020

Mihai Lupu, un constănțean de care nimănui nu-i pasă, dar căruia #îipasă, se află într-un demers inedit prin care și-a propus să descopere Constanța pentru prima dată în viața lui.

Pentru că este mai comod din fire, adoră tehnologia și tratamentele faciale cu Photoshop, Mihai Lupu s-a gândit că trebuie să fii imbecil ca în ziua de azi să mai umbli fizic la pas prin oraș.

„Google, dom’le! Am zis că cel mai bine să folosesc Google, că așa vezi tot ce e de văzut peste tot în lumea asta!“, a explicat Lupu.

Astfel, pentru că-și permite, Mihai Lupu a angajat doi puști pubertari pe care i-a rugat să-i găsească mai multe fotografii, pentru a afla și el care e treaba prin oraș. Deși pozele erau din alte orașe ale lumii, Lupu a fost extrem de impresionat și le-a postat pe Facebook.

„Nu mai contează din ce țară sau oraș sunt, la fel poate fi și la Constanța. Pubertarii mei și-au făcut bine treaba. Uitați-vă la groapa asta de pe o stradă din Tailanda! Ce? Credeți că la Constanța nu ne putem trezi cu așa ceva? Deci așa e și la noi!“, a declarat Lupu.

Vizibil mișcat de toate descoperirile făcute, Mihai Lupu s-a decis să candideze la șefia Consiliului Județean Constanța și promite că pubertarii săi vor rezolva în Photoshop toate problemele județului!

 

Actualitate