După cum deja întreaga Românie Social Democrată a aflat, cu multă bucurie în suflete, Partidul Social Democrat va organiza, pe 9 iunie, la București, un miting pentru susținerea Guvernului, și exprimare a simpatiei față de strălucitul premier, mult prea stimata doamnă Viorica Dăncilă și a iubirii față de ilustrul conducător, domnul președinte Liviu Dragnea.

Cu mic cu mare, toate organizațiile locale PSD din toate colțurile țării s-au mobilizat și au anunțat că vor trimite mii de oameni în Capitală. PSD Constanța, filială ce s-a remarcat prin sprijinul necontenit și prin exprimarea iubirii nemărginite față de luminații conducători ai partidului, își va aduce contribuția cu un numeros și înfocat număr de susținători.

Vă avertizăm pe această cale, stimați și iubiți cititori, că statul paralel se va mobiliza și de această dată! Câteva mii de constănțeni au anunțat pe un grup de Facebook paralel că vor veni și ei la manifestația de la București. Rău intenționați și plătiți din organizații non-guvernamentale obscure și agenturi străine, ei susțin, cu invidie în suflete, că vor să vadă cu ochii lor cât de proastă este doamna premier Viorica Dăncilă.

Vă rugăm să nu dați crezare unor vorbe sau zvonuri răutăcioase conform cărora doamna Dăncilă ar fi atât de proastă încât, după ce trimite un e-mail, ștampilează monitorul. Sau alte invenții malițioase ce transmit faptul că doamna Viorica Dăncilă învață cu sârguință pentru un test de sânge. Aceleași voci soroșiste suțin că, la intrarea într-un hypermarket, doamna premier ar fi întrebat cât costă biletul pentru a se da cu ușa rotativă sau că la întâlnirea cu prințul Charles l-ar fi întrebat pe acesta: „Doamna Diana ce mai face?“.

Astfel de oameni nu trebuie băgați în seamă, deoarece, intențiile și vorbele lor sunt caustice pentru întregul nostru popor și iubita națiune. De ținut seama că, spre deosebire de miile de muncitori, funcționari publici, pensionari, elevi și profesorii lor, care pe 9 iunie vor veni la București de bună-voie și din pură dragoste pentru partid, acești aruncători de zvonuri fără scrupule sunt plătiți cu mulți bani americani, prin filiere nemțești. Ei nu fac cinste acestei țări, Partidului Social Democrat, domnului președinte Liviu Dragnea și onorabilei doamne premier, Viorica Dăncilă.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 579 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.