Agitație mare în rândul pesediștilor din Constanța. După ce două zile la rând au publicat pe pagina de Facebook mesaje de susținere necondiționată pentru conducerea partidului, liderii județeni PSD au organizat un concurs intern, cu premii, pentru acei membri de partid care reușesc să scrie cele mai lingușitoare și laudative mesaje la adresa șefului Liviu Dragnea și a premierului Viorica Dăncilă.

Surse din organizația locală a PSD Constanța ne-au dezvăluit că premiul cel mare constă într-o întâlnire cu însuși Liviu Dragnea, câștigătorul având oportunitatea de a-i recita personal o odă. De asemenea, câștigătorul va avea onoarea de a-i pregăti conducătorului Dragnea micul dejun, de a-i plimba cățelul și, bineînțeles, de a-i lustrui pantofii.

Câștigătorul locului doi va putea să petreacă o zi alături de premierul Viorica Dăncilă, de la care va primi lecții de discurs în public, meditații de limba engleză și franceză precum și o perucă coafată după stilul purtat de premier.

Cred că orice pesedist îi este o onoare să aibe ocazia să stea un minut-două cu domnul președinte Liviu Dragnea sau cu magistrala și excepționala doamnă premier Viorica Dăncilă, darămite o zi cu dânșii! Vă dați seama… Chiar dacă nu câștig, eu tot mă bucur că am ocazia să-mi exprim câteva sentimente sincere, pure și venite din inimă, la adresa dânșilor“, ne-a declarat, cu entuziasm și emoție, un membru al PSD Constanța.

Nici locul trei nu este neglijat. Ocupantul acestei poziții va primi un set de DVD-uri cu toate discursurile Gabrielei Firea de la ocuparea fotoliului de primar al Bucureștiului, pe care le va putea viziona oricând alături de familie și cei apropiați.

De asemenea, fiecare participant va primi o diplomă și un DVD bonus cu „Top 10 cele mai demențiale discursuri ținute de Nicolae Ceaușescu“.

 

(Visited 299 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.