Umor

Mii de pelerini din Craiova și Brăila vin la clubul Breeze din Mamaia, cunoscut acum ca Templul Săbiilor

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 mai, 2022

Scandalul cu săbii de weekendul trecut de la clubul Breeze din Mamaia a transformat stațiunea de pe litoralul românesc într-un adevărat loc de pelerinaj pentru purtătorii de săbii din Craiova și Brăila.

Tăietori iscusiți din cele două ținuturi vin cu miile la clubul pe care în numesc acum „Templul Săbiilor“.

„Ne antrenăm tot anul și căutăm orice motiv de scandal pentru a ne folosi lamele. Ceea ce s-a întâmplat la Breeze a fost un adevărat semn divin pentru noi că în țara asta încă se poate isca un scandal decent, în care cineva să fie tăiat. Habar n-aveam că la Constanța există frați de-ai noștri care sunt adevărați maeștri în mânuitul sabiei, al macetei și a oricărui obiect ce taie în carne vie. Extraordinar!“, a declarat Melchior Eusebiu (32 de ani) lider al grupării spirituale TaiTaiȘiTotTai din Craiova.

Pe durata șederii la Mamaia, pelerinii spadasini vor participa la o serie de workshop-uri în care vor aprofunda tehnici inedite de scandal, jaf la drumul mare, spart în figuri. „O greșeală pe care o fac mulți dintre noi, din păcate, este începerea unui scandal pe melodii total nepotrivite. Clubul Breeze ne-a demonstrat că are selecția de manele perfectă pentru a băga cuțitul în cineva“, explică Nastasie Șogunel (45 de ani), supraviețuitor al ultimului scandal cu bâte și săbii din Brăila, devenit mentor.

Scandalul cu săbii între cocalarii de la Breeze a început după ce unul din ei ar fi mințit că a citit cu ochii lui cartea lui Nuțu Cămătaru, însă alte voci spun că victima ar fi dat un spoiler din filmul Miami Bici.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate