Umor

Milionar constănțean și-a dezmoștenit copilul după ce l-a surprins în coadă la McDrive Delfinariu cu toți săracii

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
18 ianuarie, 2019

Clipe de groază trăite de un constănțean putred de bogat când l-a zărit pe unul dintre cei doi fii ai săi în timp ce stătea cuminte în mașină și aștepta să-i vină rândul la ghișeul McDrive-ului de la Delfinariu.

Nu știu dacă aveți copii, dar nu doresc nimănui să ajungă așa de bogat cum sunt eu și să fie nevoit să-și vadă propriul copil stând la coada aia imensă, printre atâția oameni de rând, săraci…“, spune cu mâhnire în glas, Ignațiu Ghetrici. „I-am oferit totul și el ce face? Stă la coadă? Cât de disperat și de înfometat trebuie să fii ca să stai la coada aia perversă?!

Tatăl spune că impactul emoțional a fost cu atât mai mare cu cât tânărul nici măcar nu se afla cu mașina lui, condusă de șoferul angajat, ci cu un cazan de Audi A8 din 2015, condus de un prieten.

O asemenea rușine adusă familiei noastre este de neconceput!“, a strigat milionarul, dând cu pumnul în masă. Acesta spune că deja a întocmit actele necesare pentru dezmoștenirea fiului rătăcit. „De ce nu este și el ca fratele său? De ce nu dă șpăgi în stânga și-n dreapta?! De ce nu acceptă funcții pe la Guvern, că avem pile în toate ministerele? Ce vor spune prietenii mei când vom merge să ne dăm cu yacht-urile, că n-am fost în stare să-mi educ copilul?

Băiatul, student la Londra, a ar fi luat-o pe căi greșite după ce a intrat într-un anturaj de hipsteri și a început să consume volume mari de cărți și chiar să meargă la cursuri. Apropiați ai acestuia ne-au spus că tânărul frecventează cu regularitate McDrive-ul de la Delfinariu și chiar ar fi în căutarea unui job.

Din fericire, am reușit să luăm legătura cu tânărul în cauză și să-l întrebăm ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest: „Mi-era poftă!“, s-a răstit el. Acum, dezmoștenit fiind, băiatul a recunoscut că a mai avut scăpări și în alte locuri frecventate de „săraci“, precum Lidl sau Kaufland.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate