Actualitate

Militarii veterani nu mai sunt singuri. Azi s-a înființat ORDINUL MILITAR AL VETERANILOR DIN TEATRELE DE OPERAȚII, condus de col (r) Vreme

Militarii veterani din teatrele de operații au, începând de astăzi, o nouă formă de reprezentare legală și legitimă, condusă de un adevărat veteran al misiunilor internaționale, col. (r) Vasile Vreme.

Scris de 
 pe data 
19 februarie, 2019

Un ofițer de carieră, care a condus mii de militari în cele mai fierbinți zone de război de pe glob.

Ordinul Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații s-a înființat astăzi, la Constanța, prin hotărâre judecătorească, având identitate și siglă proprie, fiind o asociație a veteranilor militari cu sediul în Constanța. Sub deviza „Fortes Fortuna Juvat” (Soarta îi răsplătește pe cei curajoși), Ordinul va lupta pentru drepturile camarazilor veterani din teatrele de operații, militarii răniți și familiile greu încercate ale acestora, promovând adevăratele valori militare precum „onoare” și „solidaritatea”.

Înființat la Constanța, Ordinul Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații își va deschide, treptat, filiale în mai multe județe din țară la solicitarea militarilor veterani care în momentul de față nu se simt reprezentați și apărați de celelalte asociații de profil. 

Ordinul va fi condus de col. (r) Vasile Vreme – fost comandant al Rechinilor Albi în Kosovo, Afghanistan și Irak și de plt. maj. Vlăduț Manuel.

 

Actualitate