Social

Provocare pentru tinerii militari. Cine vrea să facă parte din forțele speciale ale armatei

Dacă vrei să faci parte din echipa Forțelor pentru Operații Speciale (FOS), acum este momentul să aplici. Potrivit Ministerului Apărării Naționale (MApn), la cursul pentru formare pe filiera indirectă a subofițerilor în activitate, sunt disponibile 100 de locuri, iar înscrierile se fac până la data de 6 septembrie 2018. 

Scris de 
 pe data 
18 iulie, 2018

Pentru a obține unul dintre cele 100 de locuri disponibile, candidații trebuie să fi studiat cel puțin liceul și să aibă o diplomă de bacalaureat (detalii AICI), de asemenea, vârsta lor nu poate depăși 40 de ani (în cazul candidaților civili) și 45 de ani (în cazul soldaților și al gradaților profesioniști în activitate).

Totodată, soldații și gradații profesioniști în activitate pot candida dacă au cel puțin 3 ani vechime în serviciu până la data începerii cursului, precum și dacă sunt confirmați în ama/ serviciul pentru care candidează, iar calificativul lor din ultimul an să fie cel puțin foarte bun.

Pentru detalii privind cerințele de recrutare CLICK AICI, iar pentru informații privind probele de selecție, CLICK AICI.

Calendarul de admitere este disponibil AICI.

Poți afla mai multe detalii la biroul de informare-recrutare care funcţionează în cadrul centrului militar din judeţul / sectorul în care locuiești, a cărui locație o găsești AICI.

 

Actualitate