Actualitate

Monica Niculescu: Caroline Wozniacki își dă prea multă importanță

În timpul meciului de la Doha, liderul mondial, Caroline Wozniacki a acuzat-o pe Monica Niculescu de lipsă de fair-play, menționând că aceasta încearcă să trișeze.

Scris de 
 pe data 
16 februarie, 2018

Campioana de la Australian Open s-a plâns arbitrului, în timpul meciului de la Doha contra Monicăi Niculescu, de sunetele scoase de româncă.

Totodată, daneza a acuzat-o pe Niculescul că încearcă să trișeze, acesta fiind singurul mod prin care ar putea să câștige. Liderul mondial a acuzat-o și de lipsă de fair-play.

Reacția Monicăi nu a întârziat să apară, aceasta coniderând că Wozniacki își dă prea multă importanță:

„Foarte urât din partea ei, eu n-am mai auzit ca un număr 1 mondial să declare aşa ceva. Mi s-a părut foarte urât din partea ei. Eu aşa joc. Chiar sunt foarte dezamăgită de ce a zis şi mi se pare că-şi dă prea multă importanţă. Nu am vrut să intru în capul ei. Eu aşa joc şi aşa mă comport, aşa fac în fiecare meci şi nu am auzit pe nimeni să spună ceva.

Mi se pare că lipsă de fair-play a fost ce a făcut ea, că s-a certat cu arbitrul şi m-a scos puţin din ritm, din păcate. Jucam foarte bine acolo, revenisem şi faptul că s-a certat cu arbitrul şi a tras de timp mi s-a părut lipsă de fair-play”, a declarat Niculescu pentru Digi Sport.

 

Actualitate