Moș Nicolae chiar există. De acest lucru s-a convins și Vlăduț, elev în clasa a XI-a la colegiul „Mircea cel Bătrân“, care în această dimineață a aflat că Moșu’ l-a vizitat azi-noapte. Și fiindcă a fost cuminte, puștiul a găsit o ghetuță într-un Lexus nou nouț.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât părinții lui Vlăduț sunt bugetari și lucrează la Primăria Constanța.

Nu mă așteptam! Em am dormitorul de la etajul 3, cu vedere spre mare, și nu știam că Moșu a intrat în curtea vilei azi-noapte. Cu siguranță l-au ajutat ai mei, că ei se țin de poante din astea. M-au strigat de dimineață, <Vlăduț, a venit Moșu la tine!>. Credeam că iar primesc 3-4 mii de euro acolo să îmi iau eu ce vreau, dar de data asta au făcut-o lată. E drept că e doar un Lexus, dar pentru școală merge, până și-or reveni ai mei cu banii. Nu pot să zic, dacă mă înțelegi, că sunt sărăcia clasei acum, dar nici nu pot să ies pe Tomis cu mașina asta”, ne poveste Vlăduț.

Cu toate acestea, entuziasmul a dispărut de pe chipul lui Vlăduț său când a văzut că mașina este hybrid. „Mă f..t în ea de căruță. Hybrid e pentru toți buții libidinoși și băbălăi!”, a exclamat adolescentul, care a urcat supărat în camera lui.

Mama lui Vlăduț ne-a mărturisit că va încerca să-l împace de Crăciun, când va avea și mai mulți bani.

Îl înțelegem și știm că la colegiul Mircea este un anumit standard și nu poate să meargă oricum. Deși lucrăm la Primărie, eu și soțul fiind bugetari în esență, facem eforturi să îl ținem la această școală de elită. Până anul acesta Vlăduțelul a avut șofer personal, dar am zis să îl învățăm mai independent și Moșu i-a adus o mașină. O să îi mai aducă una de Crăciun așa cum își dorește el, cu roșu și negru”, a adăugat femeia bugetară.

Astăzi, Vlăduț a mers cu Lexusul la școală, dar l-a lăsat parcat în față la Liceul Traian.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.035 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.