Eveniment

Noi pachete cu cocaină, găsite de polițiști pe litoral, la Eforie, Agigea și Tuzla

Sursa foto: IPJ Constanta

Polițiștii continuă operațiunea de căutare a pachetelor cu cocaină ce plutesc în apele litoralului românesc sau ajung la țărm pe plaje.

Scris de 
 pe data 
8 aprilie, 2019

După ce în weekend-ul 5 – 7 aprilie au fost găsite 150 de kilograme de droguri, în cursul zilei de luni, 8 aprilie, polițiștii au mai găsit alte patru pachete în zonele plajelor din Eforie, Agigea și Tuzla.

Activitățile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri și sunt derulate de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

Reamintim cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!“, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Pachetele au început să apară pe litoral la o săptămână după ce autorităţile au găsit peste 800 de kilograme de droguri de mare risc într-o şalupă abandonată într-o zonă de plajă sălbatică din Delta Dunării, în apropiere de Sulina.

Sursa foto: IPJ Constanta

 

Actualitate