Administraţie

Noi parcări cu plată în Constanța și program de taxare modificat la unele parcări cu tarif orar

Primăria Constanța informează că au fost înființate noi parcări publice cu plată și a fost modificat programul de taxare în parcările cu tarif orar din oraș.

Scris de 
 pe data 
2 august, 2019

Din ce în ce mai multe parcări din oraș fi cu program de taxare de luni până vineri, în intervalul 8:00- 17:00 (zona Brotăcei–Str.Suceava, Piața Griviței – Str. Griviței, Str. Ștefan Mihăileanu, zona Trocadero sau Casa de Cultură), în timp ce altele vor fi cu program de taxare luni – duminică, intervalul 8:00 – 22.00 (Bd. Tomis, Poșta Mare, Sala Sporturilor sau Bd. Ferdinand – Grand).

Parcări cu program de taxare luni-vineri, 08:00- 17:00:

Parcare Zona Capitol -Intersecție Bd.Tomis/Bd.Mamaia
Parcare Parc Tomis II – Str. Mircea Cel Batran
Parcare Tomis III – Zona magazin Mega Image
Parcare Tomis III – Zona magazin Alfa Beta

Parcări cu program taxare luni – duminica 00:00 – 24 :00

Parcare Zona Gara CFR- Șoseaua Mangaliei
Parcare Zona Portul Turistic Tomis – Str. Lebedei
Parcare Poarta 1

Taxarea prin SMS se face la numarul 7475. În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Plata poate fi efectuată și prin aplicația Constanța Parking. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore. Odată descărcată, vă va arata pe telefonul mobil o hartă cu cele trei zone incluse în parcarea prin SMS: Blue Area, pentru orașul Constanța, Green Area pentru stațiunea Mamaia și Red Area pentru Mamaia Nord.

 

Actualitate