Umor

Noua uniformă școlară la Colegiul Mircea. Elevii se vor îmbrăca doar în prosoape Balenciaga

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 noiembrie, 2023

Ca orice instituție de învățământ care se respectă, Colegiul Mircea s-a adaptat noilor tendințe din modă și a prezentat astăzi noua uniformă obligatorie atât pentru fete, cât și pentru băieți: fusta-prosop Balenciaga.

Piesa vestimentară este concepută să fie unisex, astfel încât și bărbații se pot bucura de inovația adusă de Balenciaga. Fabricată din 100% bumbac, fusta are doi nasturi în talie și o curea reglabilă în interior, asigurând astfel confort și adaptabilitate pentru toate formele și dimensiunile.

Elevii au primit cu încântare noua uniformă care costă aproximativ 5.000 lei, mai ales că prețul este unul foarte accesibil.

„Am trecut de la Gucci la Balenciaga, dar e mai bine. Mai ales că eu și colegii mei ne-am plătit singuri uniformele din mărunțișul pentru masa de prânz. Suntem mulțumiți de calitatea materialelor, se asortează frumos și cu Rolls-ul făcut cadou de la tata. E ce trebuie”, ne-a declarat unul dintre elevi.

Actualitate