Umor

O învățătoare a strâns câte 100 euro de elev ca să facă separeuri pentru fumători în clasă

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
24 septembrie, 2019

Copiii extraordinari de clasa a IV-a ai unei școli din Constanța vor fi mai fericiți. Nefumătorii nu mai sunt nevoiți să suporte mirosul de tutun, iar fumătorii vor fi scutiți de sclifoselile și discriminările nefumătorilor.

„Ăștia mici se maturizează foarte repede“, a explicat învățătoarea Sabrina Zurlibend, care a avut lăudabila inițiativă de a separa clasa în două.

În sfârșit, nu trebuie să mai suportăm mirosul ăla scârbos de țigară!“, au exclamat, vizibil fericiți, cei doi nefumători ai clasei.

Un alt considerent ar mai fi, spune doamna învățătoare, acela că nu este frumos ca un copil de clasa a IV-a să fumeze în curtea școlii sau pe la colțuri.

Părinții nu au avut nicio problemă în a cotiza câte 100 de euro pentru construirea separeurilor.

Vreau ce-i mai bine pentru copilul meu, care oricum este extraordinar. Cât cere doamana, atâta dăm, că ea știe mai bine. Da, al meu fumează. Dar nu asta fac toți? Dacă nu ar fuma, cine l-ar mai băga în seamă?“, a declarat o mămică.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate