După ce, săptămâna trecută, două pisici au țâșnit din gaura unui tavan fals din Spitalul Județean Constanța, o echipă de investigații, alcătuită din două secretare și un paznic de la Consiliul Județean Constanța, a reușit să afle de unde proveneau cele două feline.

Astfel, într-unul dintre saloanele de pe secția de Neurochirurgie a unității medicale a fost descoperită tanti Lucreția, care, se pare, locuiește acolo de mai bine de 15 ani alături de cele 136 de pisici ale sale.

Tanti Lucreția, care nu mai ține minte cum a ajuns în spital, spune că nu o deranjează când în salonul său mai sunt aduși pacienți, ba chiar se bucură că le poate fi de ajutor.

Nu știu dacă mă credeți, dar să știți că eu am observat că oamenii care sunt linși pe față sau pe mâini de pisicuțele mele, se vindecă mai repede“, spune tanti Lucreția.

Cum a reușit să rămână în salon atâția ani și să reușească să adune atâtea pisci?

Ce să vă spun… Eu când am văzut că nimeni din spital nu mă bagă în seamă, nimeni nu mă întreabă nimic mi-am văzut de treaba mea, de viața mea și de pisicile mele“, a explicat femeia.

Tanti Lucreția, care între timp a dezvoltat o abilitate de a comunica cu pisicile ei, ne-a mai spus că felinele sunt dezgustate de condițiile de cazare și spun că, mai ales pe secția lor, pute îngrozitor a pișat de om.

Cu toate acestea, tanti Lucreția spune că îi place viața în salon, mai ales că se înțelege de minune și cu vecinul său de la două saloane mai sus, nea Suciu, care se ocupă cu dresura de gândaci.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.769 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.