În timp ce Poliția era contactată, un psiholog a vorbit în continuu cu tânăra, reușind să o mențină în convorbire. Potrivit Poliției, au fost mobilizate mai multe echipe și au fost demarate verificări pentru identificarea locației în care se afla minora, transmite Hotnews.ro

De asemenea, pentru o reacție rapidă, doi polițiști s-au deplasat chiar în call center, de unde transmiteau detalii echipelor din teren, orice informație fiind foarte importantă având în vedere că fata nu a dat detalii despre locația sa.

Cu sprijin operativ din partea Inspectoratului General al Poliției Române a fost identificată o primă adresă, de unde au fost obținute date cu privire la imobilul unde se putea afla minoră.

Astfel s-a ajuns la un bloc situat pe raza sectorului 4. Au fost efectuate verificări în imobil, iar polițiștii din teren au identificat o adresă, posibil cea unde s-ar fi aflat fata care a sunat la Telefonul Copilului.

Au bătut cu putere în ușă, moment în care cei aflați în call center le-au confirmat că este locația corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în ușă.

Nu a fost necesară pătrunderea în forță pentru că tânăra a deschis. Era conștientă, somnolentă și într-o stare de sănătate precară, precizează Poliția.

Adolescenta a fost transportată, cu ambulanța, la spital, unde a rămas în grija medicilor.

În căutarea minorei au fost angrenați polițiști din 3 sectoare ale capitalei, întreaga operațiune fiind finalizată în aproximativ 45 de minute.

 

(Visited 206 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.