Ce spune Guvernul despre New Costinești:

Realizarea de noi spaţii de cazare la standarde occidentale, prin valorificarea a aproximativ 2,5 km de plajă la Marea Neagră, din zona Costineşti – 23 August, va conduce la dezvoltarea economică a zonei, la atragerea de investiţii adiacente şi, implicit, a turiştilor autohtoni şi străini.

Proiectul constă în construirea a 4 resorturi de lux, pe o suprafaţă totală de peste 800 de hectare de teren, dar şi a 8 hoteluri de 5 stele cu peste 4.000 de camere.   De asemenea, se va realiza construcţia unei reţele de drumuri judeţene care să facă conectarea noii staţiuni de agrement cu drumul naţional DN39.

foto: www.cugetliber.ro

Primarul Traian Cristea: „Sunt prostii”

Primarul din Costinești, Traian Cristea, a început să râdă când a văzut ce planuri are Guvernul la el în comună. „Sunt prostii. Acum aud și eu pentru prima dată, că vor să facă patru resorturi, hoteluri de lux pe 800 de hectare. Păi tot Costineștiul are 2000 de hectare. Ăștia nici nu s-au uitat în PUG-ul Costineștiului și al comunei 23 August să vadă ce scrie acolo, ce este aprobat acolo. Nu știu de unde au putut scoate o asemenea poveste. Eu aș fi fost primul care să se laude dacă ar fi putut fi ceva realizabil, dar ăștia vorbesc prostii”, ne-a declarat primarul Traian Cristea.

 

(Visited 953 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.