Actualitate

O tânără din Constanța a fugit cu 40.000 euro, bani strânși pe Facebook pentru o fetiță bolnavă de leucemie

O tânără din Constanţa, care a organizat o strângere de fonduri pe Facebook pentru o fetiţă din Neamţ, bolnavă de leucemie, este acuzată că a furat toţi cei 40.000 de euro strânşi de la oamenii impresionaţi de povestea dramatică a fetiţei, informează observator.tv. 

Scris de 
 pe data 
26 februarie, 2019

Potrivit publicației on-line, Florentina Gavrilă, o tânără din Constanţa care, la rândul ei, a fost diagnosticată cu leucemie, a deschis zeci de strângeri de fonduri pe Facebook, în numele unor oameni bolnavi, printre care şi Adelina Juncu, o fetiţă de 11 de ani, din Neamţ

Mii de oameni au donat pentru Adelina, fetiţa bolnavă de leucemie, astfel că suma totală s-a ridicat la 40.000 de euro.

Tânăra din Constanţa i-a contactat pe părinţii fetiţei şi s-a recomandat a fi reprezentanta unei asociaţii care luptă împotriva leucemiei. Astfel, fata le-a câştigat încrederea părinţilor şi a obţinut toate documentele medicale şi fotografii ale fetiţei. Astfel, Florentina Gavrilă a reuşit să adune cei 40.000 de euro necesari pentru tratamentul fetiţei.

Din nefericire, în urmă cu câteva zile, după ce suma necesară a fost strânsă, iniţiatoarea strângerii de fonduri a şters postarea şi nu a mai răspuns apelurilor părinţilor Adelinei. În prezent, Adelina Juncu şi părinţii ei se află într-o clinică din Italia, acolo unde luptă pentru viaţă.

 

 

Actualitate