Femeia de 24 de ani este din Iaşi şi se mutase cu copiii în Teleorman, unde a avut, în ultimul timp, două relaţii. După despărţirea de cel de-al doilea bărbat, femeia a decis să îşi abandoneze bebeluşii în frig, în apropierea Spitalului Judeţean Teleorman.

Cei doi copii, unul în vârstă de opt luni şi celălalt de 1 an şi şase luni, au stat mai mult timp în frig, însă faptul că cel mare a reuşit să se ridice şi să iasă în stradă printre maşini a determinat un trecător să sune la numărul unic de urgenţă 112. Astfel, polițiștii au dus copiii la spital pentru îngrijiri medicale, după ce au stat mai mult timp în frig.

Nimeni nu a ştiut, timp de două zile, cine e mama copiilor, iar luni seara, în urma mai multor apeluri pe reţeaua de socializare Facebook, unii cunoscuţi ai femeii au început să dea detalii despre ea.

Detaliile despre femeia care şi-a abandonat bebeluşii au fost furnizate poliţiei de cel mai recent concubin al ei.

Directorul Spitalului judeţean Teleorman, Alexandru Dobre, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că cei mici au fost luaţi în custodie de Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

Copiii au fost luaţi de Protectia Copilului. Au stat în spital de sâmbătă noaptea, de când au fost aduşi de poliţie, şi au primit-o îngrijirile de care aveau nevoie. Acum sunt într-o stare bună“, a spus Dobre.

Pe numele femeii care li-a abandonat copiii va fi deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor. Aceasta s-ar fi prezentat la Poliţia judeţului Teleorman, pentru a lămuri situaţia.

 

(Visited 584 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.