Eveniment

O tânără s-a drogat și și-a scos ochii!

O tânără de 20 de ani, care se afla sub incidența drogurilor, și-a scos ochii. Mama ei vorbește pentru prima dată după accident despre starea fiicei sale.

Scris de 
 pe data 
24 februarie, 2018

Potrivit revistei People, Kaylee Muthart, în vârstă de 20 de ani, din Anderson, Carolina de SUD, se afla lângă o biserică în momentul în care a făcut extremul gest.

Întâmplarea s-a petrecut pe 6 februarie, trecătorii fiind cei care au alertat autoritățile și au încercat să s-o oprească pe tânără din a se mutila. Aceasta, însă, delira și halucina, astfel că, la sosirea polițiștilor a fost prea târziu.

Tânăra a fost transportată la spital unde medicii i-au dezinfectat rănile, dar vederea ei nu a putut fi salvată.

„A fost o luptă, nu pot explica ce senzație am avut când am aflat. A fost terifiant”, a povestit mama fetei,  Katy Tompkins.

Medicii au concluzionat că fata consumase metamfetamină combinată cu un alt drog, acest lucru având un efect devastator asupra ei, mai exact, întorcându-i lumea cu susul în jos și făcând-o să audă voci care îi spuneau că trebuie să își scoată ochii pentru a ajunge in Rai.

„E un lucru care nu crezi că ți se va întâmpla ție. Multe mame cu care am vorbit aveau copii care erau dependeți de heroină de 10, 15 ani și mă gândesc: cum au reușit. Fiica mea a consumat droguri timp de șase luni și asta m-a distrus”, a mărturisit Katy Tompkins.

După cele două săptămâni de recuperare, un drum care abia a început, medicii i-au recomandat lui Kaylee să poarte proteze oculare, aceasta din urmă sperând ca familia să găsească unele de un albastru similar cu ochii săi.

 

Actualitate