Cercetătorii din cadrul Institutului de Muiologie Aplicată prin Facebook (IMAF) au transmis un raport prin care arată că, la Constanța, PSD a înregistrat, din nou, un nivel ridicat de m*** primită pe rețelele sociale.

„Asemenea raportări n-am mai avut de când cu #rezist, pe când Felix Stroe îi lustruia pantofii lui Liviu Dragnea“, a explicat unul dintre cercetătorii IMAF. „Ca-n vremurile bune!“

Cauza pare să fie reacția unui cosilier municipal PSD, fost viceprimar, care a ieșit la o plimbare de constatare prin Mamaia și a ținut neaparat să se vaite pe Facebook că stațiunea arată deplorabil.

„În urma postării, efectiv, și-a luat-o (n.r. – m**a) din toate părțile“, explică un alt cercetător. „În stilul tipic PSD, crezând că lumea e proastă, domnul în cauză a uitat că atât el, cât și parditul său, au fost la cârma acestui oraș mai bine de 20 de ani. Cum gâtu’ mă-tii să apari tu acum, să arăți cu degetul și să spui că nu s-a făcut, că nu s-a dres?! Marș, mă!“.

Sociologii numesc acest tip de postări politice, pline de nesimțire crasă, ca fiind „declanșatoare de m***“. Cu toate aceste, ei subliniază că autorii lor au, de cele mai multe ori, obrajii extrem, dar extrem de groși și indiferent de cantitatea de m*** primită, acestea sunt foarte rezistente.

(Visited 1.013 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.