Editorial

Olguța a găsit cauza salariilor scăzute: patronii își fură angajații! Se caută încă sursa prostiei ministrului

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a declarat că dacă vor scădea salariile angajaților în mediul privat după transferul contribuțiilor, vina aparține exclusiv patronului, care își fură salariații.

Scris de 
 pe data 
7 februarie, 2018

În orice caz, repet ca să se înţeleagă, transferul contribuţiilor nu ar trebui să afecteze netul angajaţilor din privat, pentru că este vorba de aceeaşi cheltuială a angajatorului pe care a avut-o şi anul trecut. Dacă le-au scăzut salariile, înseamnă că angajatorul a vrut să-şi crească profitul şi atât, deci l-a furat pe angajat, ca s-o spun mai pe româneşte, nu este vina Codului Fiscal”, a declarat ministrul Muncii.

Reacția ministresei Olguța este una caracteristică PSD, care sub falsa legitimitate populară își permite să împartă românii în hoți, infractori, sorosiști, corporatiști, doar pentru că au nesimțirea să critice sau să înfrunte partidul roșu. Patronii sunt hoți și fură din banii angajaților, în timp ce ea, Olguța, zâna social-democrației, împarte cu atâta mărinimie sporuri și creșteri salariale bugetarilor. Ia uite ce mult au crescut salariile parlamentarilor, miniștrilor, primarilor, angajaților din primării, șoferilor din consiliile județene!

Ea le-a făcut pe toate, a găsit bani! Voi, patroni hoți și nemernici, de ce nu faceți la fel? De ce vă cramponați în logica economiei de piață, atâta timp cât la bugetari se pot face minuni și se găsesc bani oricând?

Problema, doamna Olguța, este că salariile dvs, ale consilierilor dvs și ale milioanelor de bugetari sunt plătite din munca, inspirația și curajul angajatorilor hoți, care își fură salariații pentru a le fi lor bine. Din ce produce economia reală, din taxele și impozitele acestora și ale angajaților lor, vă jucați voi de-a Dumnezeul.

În timp ce patronii hoți își riscă agoniseala de-o viață pentru a-și pune afacerile pe picioare, oferă locuri de muncă și sunt hăituiți și umiliți de instituțiile statului, mai ales cele de control, tu și toți ai tăi teleportați miliarde de euro din banii publici în buzunarele clientelelor politice, pentru ca o bună parte din ei să se întoarcă în conturile voastre.

Ce tupeu, madam Olguța, ca tocmai tu, desprinsă de la sânul întâiului infractor al țării, venerată într-un partid de pușcăriași și pușcăriabili, să pui atât de ușor eticheta de hoț.

 

Actualitate