Umor

OPC închide un tomberon din Constanța după ce mai mulți maidanezi s-au stricat la stomac

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
21 noiembrie, 2022

Inspectorii OPC au efectuat o serie de controale la principalele tomberoane din Constanța, după ce câțiva câini maidanezi s-au plâns că s-au stricat la stomac. În urma controlului, un tomberon a fost închis definitiv, iar patru asociații de locatari au fost amendate pentru că aruncau la gunoi toate mizeriile.

„O cufureală masivă a străbătut cartierele din Constanța, multe dintre zone devenind aproape nelocuibile. Cauza a fost identificată repede – tomberonul din spatele unui bloc din Tomis Nord, care a și fost închis, pentru că locatarii nu erau la prima abatere”, explică inspectorul ANPC, Meleu Teamars.

„Hrana aruncată la ghenă nu era deloc proaspătă, o bună parte din deșeuri fiind ieșite de zile întregi din termen. Mă trec fiori când mă gândesc că există oameni care își servesc patrupedele cu asemenea rebuturi, chestii pe care eu nici la șobolani nu le-aș da. Literalmente, gunoaie!”, spune Azor Ojavră, reprezentantul câinilor.

Inspectorii OPC susțin că asemnea mâncare proastă și jeg au mai văzut doar în hotelurile și cârciumile de pe litoral sau, de curând, la restaurantul Delfinul, de la Flămânda, pentru care a fost dispusă închiderea temporară.

Actualitate