“E doar o abureală şi o bătaie de joc pentru ceea ce s-a întâmplat la protestele din 10 august. Cum adică prefectul Capitalei nu l-a anunţat pe ministrul de Interne că urmează să semneze ordinul respectiv? Pare halucinant. E aproape halucinat că prefectul nu informează ministrul de Interne. Mi-a spus că nu a semnat acel ordin, dar înţeleg că nu a existat un dialog între prefectul Capitalei şi ministrul de Interne. Era totuşi o situaţie de criză. Cum adică nu a existat o coordonare, dialog între cele două? Dar ce vorbeau o altă limbă?”, a afirmat deputatul PMP, Robert Turcescu, la finalul şedinţei Comisiei pentru apărare a Camerei Deputaţilor, unde au venit să dea explicaţii Carmen Dan, maiorul Laurenţiu Cazan, fostul şef al Jandarmeriei, Sebastian Cucoş şi Raed Arafat.

Acesta a adăugat că i-a întrebat pe reprezentanţii Jandarmeriei de ce a fost trimisă o femeie la intervenţia de la Spring Time, însă explicaţiile l-au făcut să plece “mai nelămurit de la Comisie decât atunci când am intrat”.

“Avem de a face cu o mistificare. Am întrebat de ce au trimis o femeie la intervenţia de la Spring Time? Şi au spus că sunt din 100 de candidaţi 75 sunt bărbaţi şi 25 femei şi nu au ce să facă, pentru că ar fi o discriminate. Plec mai nelămurit de la Comisie decât atunci când am intrat”, a completat Turcescu.

(Visited 149 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.