Umor

Party în Primărie! Chițac a rostit astăzi minciuna cu numărul 1 milion de când e primar

Editare foto: Constanta de Azi
 pe data 
30 mai, 2023

Primarul Constanței a doborât astăzi un important record personal, prilej de bucurie pentru apropiații și consilierii săi din instituție. În cadrul unei ședințe din biroul său, Vergil Chițac a rostit minciuna cu numărul un milion. Aceasta se referă la faptul că lucrările de pe șantierele orașului vor fi terminate la timp și că, într-o lună, se va sfârși calvarul.

„A fost un moment magic, parcă se luminase locul de unde vorbea“, a povestit George Măndilă, consilierul personal al primarului. „Când a zis minciuna, mi-au dat lacrimile de emoție, că așa ceva nu vezi în fiecare zi. Sunt oameni care își mai iau un răgaz, mai spun și ceva adevărat dar dom’ primar, cu avântul experienței sale pe mările și oceanele lumii, e neobosit“.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Minciuna numărul 1 milion va fi depusă și ca proiect de hotărâre în ședința de luna viitoare a Consiliului Local și va intra în vigoare începând de mâine. „Tradiția spune că, dacă este vorba de o minciună sau o tâmpenie, aceasta trebuie pusă în aplicare imediat“, a explicat un bătrân arhivar din cadrul Primăriei Constanța.

Actualitate