Românii practică în Antalya un turism „de lux de masă” şi lucrează 50 de săptămâni pentru o vacanţă regească de două săptămâni, a declarat miercuri Alin Burcea, CEO şi proprietar al agenţiei de turism Paralela 45, citat de adevarul.ro.

Mai mult de 300.000 de români au ajuns în Turcia în acest an, Antalya atrâgând peste 243.000 dintre aceştia.

Ne străduim de ani de zile să vindem hoteluri mai ieftine. Ştiţi ce vor românii? Dacă s-ar putea să cumpere numai Kaia Palazzo, numai Kalista, ar cumpăra (printre cele mai scumpe hoteluri din Antalya, n.r.). Neamţul nu cumpără Kaia Palazzo, dar balcanii, românii, ruşii, bulgarii cumpără lux. Suntem genul care 50 de săptămâni suntem slugi, două săptămâni suntem în vacanţă, vrem să fim regi”, a declarat Alin Burcea, în cadrul unei conferinţe de presă, informează adevarul.ro.

Potrivit lui, românilor nu le plac hotelurile mai mici, standard. „Se vând hotelurile cu reputaţie mare, foarte scumpe. Noi, astăzi, 23 octombrie, avem 560 de oameni în Antalya şi este 23 octombrie. Acum vin căutătorii de comori care caută hoteluri scumpe. Românii nu cumpără hoteluri economice.

Din perspectiva oamenilor de vânzări, pe pieţele română, rusă, tarifele sunt puţin mai mari decât pe piaţa germană. E un turism de lux de masă, de peste 1.000 de euro pe săptămână de persoană, cu all inclusive şi transport cu avionul”, a explicat Alin Burcea.

 

(Visited 206 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.