Administratorii unei societăţi din Argeş au contractat, la începutul acestei săptămâni, o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda. Patronul firmei de transport din Dâmboviţa le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronul dâmboviţean a gândit această şmecherie. Oamenii legii au percheziţionat mai multe locuinţe în Argeş şi Dâmboviţa.

CITEȘTE ȘI: Prăpăd în Ungaria pentru șoferii români. Se cere tahograf pentru vehiculele între 2,4 și 3,5 tone, inclusiv cele cu remorcă sau semiremorcă

Patronul a anunţat o recompensă de 50.000 de euro celui care ajută la prinderea şoferului:

“Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc”, este anunţul postat de patron pe reţelele de socializare.

Două persoane, soţ şi soţie, chiar patronii firmei de transport din Dâmboviţa, au fost reţinuţi sâmbătă, 2 noiembrie, de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş, după ce oamenii legii ar fi stabilit legătura dintre cei doi şi TIR-ul furat, plin cu televizoare de 350.000 de euro. Surse din anchetă arată că înşelătoria a fost pusă la cale chiar de către cei doi, iar multe dintre televizoare ar fi fost vândute deja pe piaţa neagră.

(Visited 3.620 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.