În cadrul evenimentului Cristi Hrubaru de la RockFM împreuna cu Seawolves și peste 300 de voluntari deja înscriși, vor ajuta la renovarea mai multor case din comuna Chirnogeni și din satul Plopeni situate în județul Constanța.

Potrivit informațiilor prezente pe site-ul evenimentului, voluntarii au resurse suficiente să reabiliteze nouă case ce aparțin unor oameni cu probleme financiare, cu mulți copii, dar și unor bătrâni și invalizi.

„Am fost acolo alături de alți oameni inimoși și am filmat câteva dintre aceste cazuri. În cel mai scurt timp veți putea viziona materialul pe pagina de Facebook, pe site și pe pagina de youtube Bikers For Humanity. Vom reabilita acoperisuri, vom pune geamuri, vom varui ,vom face tot cot ce ne sta in putinta sa ajutam aceste familii.

Avem de partea noastra Primaria si tot ce inseamna autoritati locale. Stiu ca sunt foarte multi doritori,motociclisti cu suflet urias care dau o mana de ajutor fara a cere ceva in schimb, prin urmare va rog sa va inscrieti pe aceasta platforma, completand toate casutele”, este mesajul transmis de organizatori către voluntari.

Acțiunea, cu un puternic impact civic, reprezintă nu doar un real ajutor pentru cei care au nevoie de un acoperiș stabil deasupra capului, ci și o formă de apropiere între oameni, un prilej de a crea amintiri și de a lega prietenii.

Potrivit organizatorilor, programul BIKERS FOR HUMANITY ROMANIA 2018 va include, pe lângă momentele de muncă efectivă și clipe dedicate distracției și împărtășirii experiențelor cu ceilalți voluntari.

Organizatorii au precizat că participanții trebuie să aducă cu ei căști de protecție și să poarte „haine de sacrificiu”. Totodată, organizatorii au menționat că cei interesați să aducă haine, jucării sau alte obiecte, o pot face fără probleme, respectivele pachete fiind ulterior distribuite familiilor cu posibilități materiale reduse care locuiesc în comuna Chirnogeni.

Mai multe detalii despre eveniment și despre cum puteți lua parte la această acțiune civică puteți afla AICI.

 

(Visited 1.595 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.