La finalul interviului acordat pentru DC News, edilul Capitalei, Gabriela Firea a avut o reacție neașteptată și i-a cerut moderatorului Bogdan Chiriac să o lovească.

video mai jos

La final, măcar daţi-mi un pumn. Bateţi-mă, scoateţi o ghioagă, daţi-mi în cap. Nu de alta, dar vor sări haterii să vă spună că nu aţi fost un ziarist corect că nu m-aţi bătut realmente. Haideţi, eu mă ridic şi dvs daţi-mi, de control aşa, măcar o palmă. Păi vreţi să păţiţi ca dl Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a batut? Daţi-mi o palmă, un pumn, faceţi-mi ceva, şi eu mă apăr”, a afirmat primarul Gabriela Firea la finalul interviului.

După ce jurnalistul a refuzat, primarul a insistat. „Repet, să bă apăraţi de deontologi, că m-aţi lăsat să vorbesc. Ca în democraţie nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog. O palmă usturătoare”.

Comportamentul Gabrielei Firea a stârnit o serie de reacții în mediul online, printre care și o petiție.

Reacțiile vin în lanț vin după ce Firea a fost implicată într-un scandal de mare controversă. Edilul Capitalei a distribuit pe Facebook un mesaj ironic semnat de Dana Budeanu, la adresa fondatoarelor Asociației Dăruiește Viață. Oana Gheorghiu ;i Carmen Uscatu construiesc din fonduri private un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Care ești, mă, “hetăr”? Nu sta cu mâinile-n sân! Nu este frumos să refuzi o femeie, mai ales pe una care cere insistent ceva anume.

Da, știm, nu este “moral”, “normal”, “ok” să lovești femeie, whatever! Dar aceste reguli de bun simț nu se aplică atunci când femeia este al dracului de agresivă verbal și insistă să fie lovită, adică literalmente vine și te roagă: “Dă-mi un pumn!”. Poate are ea un fetiș, poate că îi place sau poate că este obișnuită cu așa ceva (nu vrem să insinuăm că în domiciliul conjugal Gabriela Firea ar fi fost lovită în repetate rânduri de soțul ei, Pandele).

Așadar, pentru a respecta dorința unei femei, care nu este orice femeie, “hetări” din toată țara, haideți să-i arătăm doamnei Gabriela Firea că nu toți suntem pămpălăi și că oricând s-ar opri pe stradă ca să ceară insistent un pumn din partea unui trecător indignat și apăsat de probleme sau cu copilul bolnav de cancer, există 99% șanse să-l primească din plin, în toată mufa, direct în pifometru, în bârnă!

Semnează și tu! Arătă-i doamnei Firea că se poate baza pe tine, nu pe pămpălăi plătiți de ea!“, se arată în textul petiției online.

De asemenea, autorii au publicat și un disclaimer, prin care arată că este vorba despre un pamflet și că nu este încurajată violența față de femei.

Nu fi nebun. În nicio circumstanță nu e în regulă să lovești o femeie. Acest pamflet are menirea de a-i arăta doamnei primar Gabriela Firea că circul ieftin televizat și atitudinea de mahala, atrag după sine desconsiderarea și indignarea opiniei publice.

 

(Visited 2.075 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.