Potrivit lui Bogdan Bola, furtunile au afectat plajele din zona 2 Mai și Saturn, unde algele au fost aduse la mal pe suprafeţe întinse.

Sperăm să nu ajungă și pe plajele din Mangalia. În orice caz, noi vom ajunge acolo unde trebuie pentru a rezolva problema, deoarece realizăm gradul ridicat de disconfort pe care acestea le produc.“, a transmis directorul ABADL.

Bola informează că angajaţii instituţiei pe care o conduce au început operaţiunile de curăţare, tocmai pentru a preveni răspândirea mirosului neplăcut va fi generat de temperaturile ridicate din aceste zile.

„Sperăm să ținem situația sub control, cu toate că va fi destul de dificil, în condițiile în care sunt sectoare de plajă în sudul litoralului unde ne este imposibil să intrăm cu utilaje.“, a mai spus Bola.

Directorul ABADL face un apel către toţi cetăţenii care depistează zone de plajă încărcate cu alge, să sesizeze instituţia pentru a se interveni.

Rog toți constănțenii care observă astfel de situații, care pot duce la disconfortul nostru, al tuturor, să ni le aducă la cunoștință pe căile de comunicare deschise non-stop la dispeceratul nostru:

– Telefon centrală: 0241/67.30.36; 0241/48.61.00;
– Dispecerat: 0241/67.30.24;
– Nr. WhatsApp: 0745.34.92.09
– Email: dispecer@dadl.rowater.ro
– Fax: 0241/67.30.25

Sper să putem rezolva orice sesizare în cel mai scurt timp și vom acționa constant în a ne duce sarcina la bun sfârșit, motiv pentru care chiar mulțumesc angajaților noștri pentru promptitudine și celor care ne semnalează aceste aspecte pentru implicare.“, a scris Bola pe pagina sa de Facebook.

(Visited 343 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.