Eveniment

Poliția germană a surprins doi români care transportau pe platformă un… elicopter. Km 100% reali, pilotat de o bătrânică

Poliția germană care patrula în noaptea de 11 noiembrie pe autostrada B83, între Hessisch Oldendorf și Fischbeck, a descoperit un ansamblu rutier care transporta un elicopter, informează site-ul poliției din orașul Gottingen.

Scris de 
 pe data 
16 noiembrie, 2021

Doi români plecați în Germania să-și cumpere mașini, dezamăgiți că nu au găsit nimic pe gustul lor, au zis să nu se întoarcă acasă cu platforma goală, așa că și-au cumpărat un… elicopter. Polițiștii germani i-au găsit pe cetățenii noștri opriți pe o autostradă, cu avariile pornite, și cu elicopterul pe platformă.

Ansamblul rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă auto cu numere românești se afla oprit pe prima bandă a drumului, având aprinse luminile de avarie. Din cauza unui defecțiuni, șoferul fusese nevoit să oprească. Pe lângă starea tehnică nesatisfăcătoare a combinației de autovehicule, polițiștii germani au descoperit că numărul de înmatriculare de pe remorcă nu fusese eliberat pentru ea. Astfel a apărut suspiciunea că remorca nu este nici omologată și nu are nici asigurare, informează digi24.ro

Întrucât subansamblul era condus alternativ de două persoane, un bărbat în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani, poliția a deschis o anchetă la adresa ambilor șoferi.

Din cauza lipsei documentelor pentru remorcă, nu s-a putut stabili cu exactitate dacă aceasta era sau nu supraîncărcată. Două companii de tractare au fost chemate de polițiștii germani pentru a elibera șoseaua de transportul periculos, întrucât pentru submansablu nu a fost permisă continuarea călătoriei.

CITEȘTE ȘI: Doi români au furat toate coletele în prima lor zi de muncă, la o firmă de curierat din Germania

Actualitate