Actualitate Social

Rupt de realitate. Preot din Constanța: „La spital, doctorii omoară oameni cu testul Covid“

Un preot din Constanța a postat în spațiul public un mesaj în care îi acuza pe medicii Spitalului Județean că omoară oameni folosint testul Covid.

Scris de 
 pe data 
18 decembrie, 2020

Preotul Laurențiu Celăreanu slujește în cadrul Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel“ din Constanța.

În cursul zilei de joi, 17 decembrie, preotul a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj revoltător, în care spunea că oamenii sunt omorâți de medici cu testul COVID.

La Spitalul din Constanța, doctorii omoară oameni cu testul covid la toți aproape le iese negativ, apoi îi omoară ca pe Parintele Ghelasie Țepeș, administrând medicamente care te omoară. Au băgat spaima în oameni“, a scris preotul Celăreanu.

Sursa: Dobrogealive.ro

Postarea preotului era însoțită și de o captură dintr-o filmare cu o tânără aflată pe o targă, care striga spunând că Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie este smerit și că este Hristos pe Pământ.

Arhiepiscopia Tomisului a transmis că Laurențiu Celăreanu va fi anchetat pentru afirmaţiile absolut deplasate. Între timp, preotul a șters postarea de pe contul său de Facebook.

Actualitate