Actualitate

Președintele Consiliului Județean Vrancea a murit la 46 de ani, în urma unei răceli care s-a agravat

Scris de 
 pe data 
17 februarie, 2024

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului judeţean Vrancea şi al PNL Vrancea, a decedat la un spital din Capitală unde a ajuns cu complicaţii în urma unei răceli. Cătălin Toma s-a îmbolnăvit în urma unei vizite în Franţa, iar la întoarcere starea sa s-a agravat şi a fost dus de urgenţă la Institutul Marius Nasta din Bucureşti, informează digi24.ro.

Cătălin Toma a decedat pe patul de spital, la vârsta de 46 de ani. Cătălin Toma a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, din partea PNL din anul 2020, el fiind cel care l-a învins pe social democratul Marian Oprişan. Înainte de acest moment, a fost primar al comunei vrâncene Jariştea şi senator PNL.

„Cu profundă tristeţe şi regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma vestei tragice privind moartea neaşteptată a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat şi un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un preşedinte al Consiliului Judeţean, ci şi un prieten, un coleg şi un exemplu de profesionalism şi devotament faţă de judeţul nostru. El a adus schimbări semnificative şi a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieţii noastre cotidiene. A fost un lider vizionar şi un susţinător al comunităţii, aducând inovaţie şi energie în toate demersurile sale”, a transmis CJ Vrancea.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate