Locurile de parcare vor fi amenajate în locul garajelor ce au fost demolate de curând, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Noile locuri de parcare sunt amenajate în perimetrul delimitat de străzile Prieteniei, Solidarității, Dreptății și Dumitru Marinescu. Parcarea vine în continuarea celei din jurul Școlii generale nr. 39 „Nicolae Tonitza“, unde au fost date în folosință peste 200 de locuri de parcare.

În această perioadă se derulează lucrările de infrastructură – a fost decopertat asfaltul, a fost curățat terenul – urmând ca în perioada următoare să fie turnat covorul asfaltic, iar parcarea să fie marcată corespunzător.

Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

În urmă cu câteva luni, Primăria Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș.

Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!“, se arată într-un comunicat al Primăriei.

 

(Visited 121 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.