Sătui ca în fiecare zi să arunce la veceu cel puțin o găleată cu venin produs de Felicia Ovanesian, câțiva funcționari din Primăria Constanța au reușit semnarea unui contract cu o fermă de vipere căreia să-i vândă veninul produs de city manager.

În fiecare zi, ferma trimite doi angajați care se ocupă de colectarea veninului. „Este o procedură destul de simplă, doar atât că trebuie să fim atenți“, explică Sergiu Vaipărescu, angajat al fermei.

„Deci folosim un tub cu o membrană de latex în care doamna Ovanesian își înfige colţii și mulgem veninul din dumneaei, apăsând-o pe obraji. În acest timp îi arătăm comentariile de pe Facebook ale constănțenilor nemulțumiți de tot ceea ce face Primăria. Când le vede, se umple de venin. Curge din ea în neștire. Dacă o mai și întrebăm de niște contracte ale firmei de avocatură și de legăturile cu domnul Comănescu, veninul țâșnește și trebuie să ne ferim ochii“, a explicat unul dintre reprezentanții fermei.“

Specialistul spune că veninul lui Ovanesian este mult mai puternic decât cel de viperă și până acum nu a fost descoperit niciun antidot.

„După ce mai scrie câte o postare pe Facebook, vine la noi și mai dă un litru de venin. E un Holstein al veninului. Sincer, cred că în curând vom renunţa la vipere, pentru că nici nu se compară nivelul de producţie”, spune Vaipărescu.

(Visited 961 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.