Actualitate Administraţie

Primăria: „Facem apel la șoferi să respecte regulile“. Au început lucrările pe 1 Decembrie, tronsonul între Brătianu și Ferdinand

Scris de 
 pe data 
2 noiembrie, 2023

Primăria Constanța anunță că au fost începute lucrările de modernizare pe bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardele I.C. Brătianu și Ferdinand.

„Astăzi, echipele de lucrători pregătesc pentru asfaltare sensul de mers către stațiunea Mamaia. Prin urmare, circulația rutieră este restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către Gara CFR.

Totodată, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada, banda întâi e restricționată pe sensul de mers către Gară pentru lucrările de amenajare a trotuarelor.

După introducerea în subteran a rețelelor de utilități, compactarea terenului și montarea stâlpilor de iluminat, acum se lucrează la montarea bordurilor și a pavelelor pe trotuare pentru a permite, în scurt timp și asfaltarea acestei porțiuni din bulevard.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.“, au transmis reprezentanții municipalității.

Actualitate