Potrivit lui Stelian Ion, Asociația Verde Urban trage un semnal de alarmă pe faptul că asociațiile de proprietari și proprietarii de apartamente sunt dați în judecată deoarece că nu dețin autorizații de construire pentru instalațiile și centralele pe gaz montate în locuințe.

Stelian Ion precizează că autorizațiile, pentru care constănțenii vor fi dați în judecată, nu au fost cerute niciodată și nimeni nu știa că acestea sunt necesare.

Să te răzbuni astfel pe constănțenii care nu au mai suportat să rămână „sclavii“ falimentarelor CET și RADET este o nemernicie. Oamenii fug de RADET și CET pentru că aceste găuri negre oferă servicii proaste la prețuri exorbitante.

Constănțenii s-au săturat să aștepte reabilitarea CET și RADET – promisă în fiecare campanie electorală. Constanța este orașul în care numai cine nu vrea nu obține autorizație de construire pentru a ridica un bloc pe spațiul verde sau în buza trotuarului.

Constanța este orașul în care zeci de construcții au fost deja ridicate ilegal fără ca Făgădău și clica din jurul său să miște un deget. În schimb, au fost identificați contravenienții și infractorii în persoana deținătorilor de centrale de apartament.

Dacă se constată o încălcare a legii, constănțenii care au montat centrale pe gaz trebuie ajutați, chiar de către Primărie, să intre în legalitate. Soluția desființării acestor instalații nu va face altceva decât să amplifice atmosfera de tensiune dintre constănțeni, Primărie și RADET și să agraveze starea de fapt a termoficării din municipiul Constanța“, a transmis Stelian Ion.

De asemenea, Asociația Verde Urban condamnă dur demersul Primăriei Constanța.

După ani de zile în care constănțenii au suportat cu stoicism cele două găuri negre denumite CET și RADET, plătind sume insuportabile pe timpul iernii, s-a trezit Primăria Constanța să solicite atât asociațiilor de proprietari cât și locatarilor, personal, autorizații de construire pentru centralele de apartament. Unele dintre ele montate acum 9-10 ani. 

Rușine Primăria Constanța! Sunt pensionari care își dădeau aproape toată pensia pentru a ține cururile imbuibaților pe scaunele călduțe de la aceste regii iar acum vii să le ceri să își desființeze lucrarile pentru că nu au autorizații pe care tu nu le-ai cerut din start?! Și te-ai trezit acum, când vezi că îți pierzi birnicii?

Ați avut la dispoziție aproape 20 de ani să faceți ceva cu acest sistem falimentar, iar tot ce ați făcut a fost să pasați responsabilitatea de la unul la altul într-o expectativă de neînțeles.

(Visited 9.386 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.