Social

Protecția Copilului, autosesizare în cazul unei mame care și-a lăsat copilul să o pupe pe fund

O tânără mamă din Slatina a stârnit un val de reacții, atât pozitive, cât și negative, după ce o fotografie în care copilul ei pare a o săruta pe fesă a fost postată de o rudă a femeii pe contul acesteia de Facebook.

Scris de 
 pe data 
11 februarie, 2020

Pe contul de Facebook al femeii continuă să curgă comentariile, s-au adunat câteva mii, cei mai mulți internauți judecând-o aspru pentru gestul său și neacceptându-i explicațiile.

S-a vorbit, de asemenea, despre anunţarea autorităţilor, a Direcției Generală de Asistență Socială și Protecţia Copilului (DGASPC) în special.

Directorul DGASPC Olt, Rădița Piroșca, a declarat că în acest caz a primit personal semnale pe Facebook și că i-a lăsat femeii un mesaj, solicitându-i numărul de telefon pentru a putea fi consiliată într-o primă fază, pentru că de măsuri mai dure nu se poate pune problema până când nu se cunoaște situația în detaliu, transmite Adevărul.

Mama copilului, conform contului acesteia de Facebook, se numește Cristina, trăieşte în Slatina și este singură.

Fotografia care i-a adus sute de comentarii extrem de dure ar fi fost făcută cu trei ani în urmă de o mătuşă a copilului, care ar fi postat-o acum cu gândul să-I facă rău femeii.

Atât la postarea iniţială, cât şi la explicaţia oferită de mama copilului tot pe Facebook s-au adunat sute de comentarii, iar valul continuă.

Mama băieţelului a reacţionat la scurt timp de la apariţia fotografiei, constatând ce val de indignare a iscat aceasta.

Ea încearcă să explice că fotografia a fost făcută cu ani în urmă, iar gestul copilului ar fi fost unul spontan, care chiar ar fi stârnit amuzamentul. O mătușă a celui mic ar fi fost, însă, foarte atentă și l-a fotografiat, iar acum a făcut totul public. Redăm în cele de mai jos explicaţia femeii, postată tot pe contul său, respectând ortografia originală.

„Dar voi chiar nu înţelegeţi sunteţi bătuţi în cap nu vedeţi ce păr aveam în cap şi cât de mic erea copilul atunci? Credeţi că m-am trezit şi mi-am pus copilul să mă pupe în fund? De când curul sa mutat pe buca dreaptă? Acolo se vede clar da ca eu radeam dar radeam de gestul facut de el ca mi-a tras un crac de la pantalon si ma muscat iar eu m-am întors râzând gen: Doamne ce nebun este.

Şi în momentul respectiv matusa copilului Stancu Madalina pe fbk ma fotografiat fără ca eu să ştiu. Cereţi explicaţi de la ea dc la învăţat sa vina la mine şi sa mă muşte de fund cum a putu sa ma pozese si sa publice o asemenea poza fara ca eu sa stiu. 

Pentru ea a fost o gluma prosta asa sustine si in momentul de fata ca nu a realizat ca lumea va critica astfel. Bineînţeles ea nu este mama. Pentru ea a fost o gluma acea poza. Nu vi se pare şi voua ciudat ca poză sa apară dupa 3 ani? E clar ca cineva a făcut asta ca sa imi faca rău.

Dar DUMNEZEU este sus si nu va dormi pentru cine a facut asta si pentru toţi cei care au comentat aşa fara sa ştie cum a fost de fapt acea poza. Voi credeţi ca eu ma pozam sa îmi puneam copilul pe internet nu mă gandeam la consecinţe? Sau la toată populaţia de pe fbk? Se vede clar din celelalte poze viata copilului meu. Dar nu ati avut ce sa faceţi si voi. Daca eream vinovată numai raspundeam după profilul meu ca să mă zapaciti voi dar am încercat sa va fac să înţelegeţi că nu este ceea ce pare dar este inutil sunteţi mai rău ca niste animale“, a scris femeia.

 

Actualitate