Protestatarul Traian Paparete este coordonatorul grupului civic “activ AG Piteşti“, care a luat naştere după protestele declanşate de adoptarea OUG 13.

A sosit și amenda…. Opriți abuziv pe trotuar la ieșirea din Parlament după ce am protestat timp de o oră împotriva abuzurilor făcute de către PSD-ALDE împotriva statului de drept și legitimați cu forța pentru că eram suspecți pentru tulburarea liniștii comuniștilor care au pus mâna pe putere. Întreb și eu acum ce amendă plătesc? 500 sau 50 lei cum scrie la total de plată?“, a scrus Traian Paparete pe pagina sa de Facebook.

Acesta a postat totodată şi procesul verbal prin care i-au fost aduse la cunoştinţă amenda şi motivele pentru care a fost amendat, respectiv: “acţiuni ilicite de protest” şi “scandare de lozinci de natură a incita la dezordine socială“.

Reamintim că mai mulţi protestatari Rezist s-au aflat pe holul de la plenul reunit al Parlamentului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă, din 20 iunie, scandând ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”.

 

(Visited 128 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.