Politică

„PSD umilește o țară întreagă și o pune în genunchi la picioarele unui condamnat penal”

PNL Constanța a condamnă metodele „comuniste” folosite de PSD pentru a determina oamenii să participe la mitingul de sâmbătă seară. Potrivit unui comunicat de presă, liberalii susțin că „PSD umilește o țară întreagă și o pune în genunchi la picioarele unui condamnat penal”.

Scris de 
 pe data 
7 iunie, 2018

„România retrăiește zilele acestea crâmpeie din realitatea anilor de dinainte de 1989. „Partidul mamă” scoate oamenii cu forța în stradă, pentru a adula public imaginea preaiubitului conducător, Liviu Dragnea, în timp ce românii de rând o duc din ce în ce mai greu în viața de zi cu zi.

Pentru a-și reafirma înaltele sentimente de prețuire și devotament față de icoana marelui lider, Felix Stroe și aghiotanții săi din județ adună mii de constănțeni cu japca, amenințându-i, șantajându-i, lăsându-i fără locuri de muncă. PSD umilește o țară întreagă, o pune în genunchi la picioarele unui condamnat penal. 500.000 de oameni vor fi transportați de partidul stat în București, obligați să fluture steaguri și să scandeze lozinci împotriva dușmanului de clasă, să îl înalțe pe Dragnea spre înalturile împlinirii socialiste, să o facă pe Viorica deșteaptă și frumoasă”, se arată în comunicatul de presă al PNL Constanța.

Potrivit liberalilor constănțeni, este pentru prima data de la căderea regimului ceaușist când se întâmplă un asemenea eveniment: „Partidul care are  Guvernul, Parlamentul, Justiția, Curtea Constituțională, Curtea de Conturi, controlează toate prefecturile și instituțiile publice din această țară, face miting. O acțiune profund ridicolă și adânc ancorată în vremurile și timpurile de tristă amintire. Lipsesc doar cravatele de pionieri și coregrafia de pe stadioane, dar suntem convinși că în birourile PSD sunt o grămadă de oameni care exact la asta lucrează: scandări, lozinci, pancarte și tot felul de materiale propagandistice”.

De asemenea, PNL aduce în atenția publică presiunile care se fac în Constanța de către diferite persoane publice, primari, directori de instituții, care amenință oamenii pentru a-i determina să participe la miting.

Există zeci de reacții în județul Constanța privind modalitatea în care liderii PSD, primari ai PSD acționează pentru a-și atinge norma de oameni la miting. Cetățenii denunță presiunile care se fac asupra lor, cum sunt amenințați cu pierderea locurilor de muncă. Felix Stroe face liste la RAJA cu participanți cucontractele de muncă ale oamenilor pe masă, primarii le transmit angajaților din subordine că vor avea probleme mari dacă nu iau parte la mascarada pesedisto-comunistă, directorii de instituții publice șantajează subalternii cu viitoarele evaluări profesionale. Oamenii sunt sub teroarea roșie, iar PSD jubilează la gândul că o mare de oameni îl va adula pe Dragnea și va face scut în jurul lui împotriva justiției. Căci în fond acesta este scopul adunării: să arate că Dragnea este deasupra tuturor românilor”, se mai arată în comunicat.

 

Actualitate