Umor

Pușcăriaș eliberat din resort-ul Poarta Albă a recidivat la doar 100 de metri de poartă

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
15 ianuarie, 2019

Nicăieri nu-i ca acasă!“, a exclamat plin de bucurie și noroi pe ghete Viorel Scamă, zis „Buric“, de îndată ce a revenit în celula sa, la scurt timp după ce fusese eliberat prin Legea recursului compensatoriu.

Bărbatul îi ceruse un foc pentru țigară unei femei care se afla în trecere, și a sfârșit prin a-i lua geanta și telefonul din mână, după ce în prealabil i-a aplicat un pumn în burtă.

Vă jur că eu am vrut doar un foc, dar, na! Știți cum e omul! Tot timpul trebuie să vrei mai mult de la viață!“, a declarat recidivistul.

Viorel tocmai ce scăpase de o pedeapsă de 6 ani pentru tâlhărie. Deținutul spune că în prima lună i-a fost mai greu, până s-a acomodat, dar susține că s-a obișnuit cu viața de huzur din spatele gratiilor.

Mai o tablă, mai o canastă, mai un remi, mai un tenis de picior cu băieții… Mâncărica se dă la timp, plimbărică în curticică aicea și, în general, niciun stres. Mă simt așa ca un cățel răsfățat de stăpân!“, spune Scamă.

Pentru fapta sa, „Buric“ a mai primit o condamnare de 7 ani, însă nu își face probleme, deoarace spune că se așteaptă să iasă mult mai repede. „Ei ne scot, noi intrăm la loc și tot așa, he-he-he!“, a mai completat bărbatul.

Acesta spune că îi pare rău pentru rudele și foștii săi prieteni, aflați în libertate, care zi de zi sunt nevoiți să îndure grijile zilei de mâine și, mai ales, ANAF-ul.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate